Invisalign skinner vinder mere og mere frem

Drømmer du om pænere tænder ? Et tandsmil hvor du ikke længere skal bekymre dig om dine mindre skævheder eller mellemrum mellem fortænderne, men derimod uden bekymring kan smile frit til omverdenen og dig selv. Hvis ja, kan det være du ligesom flere hundrede andre danskere, bør overveje tandretning med invisalign.

Artiklens øverste billede

For bare 10 år siden, var den eneste løsning der fandtes på tandretning, den klassiske metalbøjle. En bøjle der fastsættes på tænderne, og har til formål at skubbe tænderne tilbage på sin rette plads. Dette var dog kun en løsning man fik tilbudt, hvis der var tale om et tandsmil der reelt kunne skabe gene på sigt, eller forhindre tænderne i at vokse ordentligt ud. Ønskede man en mere kosmetisk orienteret tandretning, var dette ikke lige så udbredt på markedet, hvorfor flere ikke kendte til øvrige løsninger. I dag kan du med en usynlig bøjle få lige netop den tandretning du drømmer om. Få din invisalign pris på tandbro.dk.

Invisalign – professionel tandretning

Det er de færreste som er født med et fuldstændigt lige tandpastasmil, hvorfor de fleste vil opleve at have små skævheder eller andre unikke sider hvad angår deres tænder. Finder man dog dette som et problem, hvortil selvtilliden falder og man har svært ved at finde den selvsamme selvsikkerhed og glæde i hverdagen, kan invisalign gøre op med dette.

For mange betyder tænderne meget, da de udgør en væsentlig del af ens udstråling, og ofte også er et element man lægger hurtigt mærke til. Dette er blandt en af årsagerne til, at invisalign har vundet frem hos forbrugerne de seneste år. Ligesom så meget andet man i dag kan ændre på, er ens tænder også en mulighed, og med en gennemsigtig tandbøjle, er det næsten helt umuligt at gennemskue at man har dem på. Skinnerne er lavet af et stærkt termoplast materiale, udviklet af erfarne fagfolk, hvorfor du er garanteret en professionel tandretning.

Sådan virker invisalign

Årsagen til at man ønsker at få rettet sine tænder kan være mange, og selve forløbet afhænger i høj grad også af dette. Man skal således være opmærksom på, at der ikke er ensartet forløb, hvorved der udelukkende tages udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov. Generelt gør det sig gældende, at man skal bære de gennemsigtige skinner mindst 22 timer om dagen, hvortil man skal huske at tage dem ud ved indtagelse af mad og drikke.

Skinnerne sørger for, at rette dine tænder lidt for lidt, hvorved man efter omtrent 14 dages tid, skifter til en ny, der hermed sørger for at rette tænderne endnu mere. På den måde opnår man at tænderne hele tiden rykker sig kontinuerligt, hvorved man inden for forholdsvis kort tid, vil opleve at se synlige resultater.

Fordelene ved tandretning

Særligt den yngre aldersgruppe, kan opleve, at deres tænder vokser forkert ud, eller der opstår en form for komplikation der gør, at man ikke tygger ordentligt sammen, eller at man omvendt bider skævt. Meget kan ligge til grund, men hvis man når at gribe det an i en tidlig alder, vil man kunne sørge for at rette op inden det bliver forværret. Invisalign tandbøjlen henvender sig derfor til alle aldersgrupper. Går man for længe med udfordringer som krydsbid, underbid, overbud eller andet, kan man risikere at tænderne ikke gror eller vokser ud som planlagt. Det er i denne proces, at man risikerer at opleve gener som sjældent går væk af sig selv, hvorfor det kan være en mulighed at få foretaget en effektiv behandling.

Invisalign priser

Hvis du ligesom mange andre danskere overvejer løsningen med invisalign, er det vigtigt at man ikke sammenligner sig med øvrige klienter. Hverken pris eller forløb vil være ens, hvorfor det tilbydes at man kan bestille tid til en mindre konsultation, hvorved man heraf kan komme frem til en endelig pris. Prisen på tandregulering kan således variere, alt efter hvilken type problem der er tale om. Nogle vil opleve, kun at skulle bære den gennemsigtige bøjle i få måneder, mens andre vil kunne risikere at skulle have den på i hvad der svarer til et halvt eller helt år.

Tænder er forskellige, og det er ikke alle som er i stand til at rykke sig lige så hurtigt som andre. Sommetider vil man skulle gennemgå et længere forløb, hvorved tænderne tid efter tid, langsommeligt vil begynde at rykke sig i den rigtige retning. Uanset hvad, kan man med et invasalign forløb opnå det meste, og i sidste ende vil man stå med det ønskede resultat. Generelt gør det sig gældende, at en invisalign behandling starter fra 29.000 kr. hvortil dette beløb heraf vil forøges, alt efter hvilke komplikationer man døjer med. Det er således ikke en billig behandling, men skal derimod ses som en længerevarende investering, der heraf kan bringe stor glæde på fremtidig sigt.

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.